A Csodacsalival mindig jól jár!
Legfrisseb hírek, túrák
2024-es Állami jegyek már válthatók!
Napijegyek, Engedélyek
Boltunk a
Nagybudapesti Horgászok Egyesületének
területi megbízottja.
Engedélyét is megújíthatja nálunk!

http://www.nagybudapesti.hu/tagdij.html 

Kategóriák
Akció

Üdvözöljük a Csodacsali weboldalán!
Áruházunkban jelenleg 1932 termék közül válogathat.
Általános Szerződési Feltételek


A Csodacsali Webshop vagy Webáruház szerződési feltételeit azért adta ki, hogy részletesen szabályozza a webáruház szolgáltatásaival és annak igénybevételeivel kapcsolatos feltételeket, a szolgáltató és vásárló jogait, kötelességeit.

Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) Csoda-Csali Bt. (továbbiakban Szolgáltató) és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló (továbbiakban Vásárló) között létrejött jogviszony feltételeit tartalmazza.

Az ÁSZF Vásárló által történő elfogadása a webshop vagy másnéven webáruház szolgáltatásainak igénybevétele. A Vásárló a regisztrációt követő rendeléskor elfogadja az ÁSZF feltételeit, és magára nézve kötelező érvényűnek ismeri el.

A Szolgáltató fenntartja a jogot az ÁSZF részben vagy egészben történő módosítására. A módosítást honlapján teszi közzé. Az ÁSZF hatályban marad, addig, amíg www.csodacsali.hu honlapon a webáruház, webshop funkció működik.

Szerződéskötés

A Vásárló a regisztrációt követően rendelést adhat le a webáruházban, vagy webshopban. A regisztrációhoz nincs szükség olyan adatokra, amelyek a vásárláshoz szükségesek. A regisztrációnál a felhasználónak a nevét, becenevét, nemét, születési dátumát kell megadnia.

A vásárlás esetén a szerződés Szolgáltató és Vásárló között akkor jön létre, ha a Vásárló a vásárlási folyamatnál kért valós adatokat (vásárló pont adatai névvel, lakcímmel, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám) megadja.

Ha a Vásárló téves adatokat ad meg, akkor a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli. A tévedésből eredő költségek Vásárlót terhelik. Az honlapon történő regisztrációt követően a regisztráláskor megadott email címre egy ellenőrző emailt küldünk, mely tartalmazza a regisztráció megerősítését tartalmazó aktiváló linket.

Az aktiváló linkre való kattintás után él a Vásárló regisztrációja és be tud lépni a honlapra és elindíthatja vásárlását.

A termékek árai bruttó árak és a szállítási költséget nem tartalmazzák.

A szállítási költségekről tájékozódhat a Szállítási segédlet menüpontban tájékozódhat Vásárló.

A webáruházban, webshopban lévő termékek árának változtatási jogát fenntartjuk, de egy adott rendelés leadásakor az árak nem már nem változnak. A Szolgáltató a Vásárló felé a vásárlás tényéről emailban egy visszaigazolást küld.

A visszaigazoló email a vásárlást követően automatikusan kiküldésre kerül a Vásárló regisztrációkor megadott email címére. A vásárlást megerősítő email kiküldése automatikus, de abban az esetben ha 48 órán belül nem érkezik meg a Vásárló részére akkor a Szolgáltató és Vásárló közötti szerződéses feltételek megszűnnek. A szerződés a két fél között a visszaigazoló email kiküldésével jön létre, mely magyar nyelvű.


Szállítási és fizetési feltételek

Részletesen a Szállítási módok, Fizetési módok, Fizetési feltételek menüpont alatt olvasható.


Elállási jog

Részletesen az Elállás joga menüpont alatt olvasható.


Garancia

Részletesen az Garancia menüpont alatt olvasható.


Felelősség

A Szolgáltató feltételei, hogy Vásárló rendelkezik az internet, valamint a számítástechnikai előnyeivel és annak hibalehetőségeivel. A Szolgáltató semmilyen kárért nem felel, amit Vásárlót érhet esetlegesen a weboldal böngészése közben.

A Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal esetlegesen vírus, hackertámadás elleni, valamint adatvesztés és adatlopás fennállása esetén. A vásárolt termék mellé Szolgáltató használati utasítást mellékel.

Az abban leírtaktól való eltérés, vagy rendeltetésszerű használattól való eltérés esetén Szolgáltatót felelősség nem terheli. Adatvédelem Részletesen az Adatkezelési tájékoztató menüpont alatt olvasható.


Jogszabályok

A webáruházunkból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény Ektv. továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV.törvény szabályozza.

Szolgáltató/Üzemeltető adatai:

www.csodacsali.hu

Üzemeltető / Szolgáltató: Csoda-Csali Bt.
Székhely: 2011 Budakalász, Csalogány u. 6.
Adószám: 22269517-2-13
Email: [e-mail cím megjelenítése]
Kapcsolattertó: Bakk Attila
Telefonszám: 06-30-41-18-969


Egyéb

A fent részletezett Általános Szerződéses feltételek az elektronikus úton leadott rendelésre vonatkoznak, de természetesen fenntartjuk annak lehetőségét, hogy Vásárló telefon, személyesen, vagy emailban leadja rendelését.


Nyitvatartás
HÉTFŐ: 08:00 - 18:00
KEDD: 08:00 - 18:00
SZERDA: 08:00 - 18:00
CSÜTÖRTÖK: 08:00 - 18:00
PÉNTEK: 08:00 - 18:00
SZOMBAT: 08:00 - 13:00
VASÁRNAP: 
ZÁRVA
Újdonságok
Számláló
eXTReMe Tracker